مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش اموال منقول

باسلام واحترام.من وبرادرم 2دانگ طی مراحل تکمیل ساخت وساز بنام سازننده زدیم ودانگ اخر یعنی دانگ سوم درقراردادبه شرطه تکمیل وجاروکش زده بایدانتقال میدادیم که سازننده به تعهداتش عمل نکردبانظرکارشناس بعدازاتمام قرارداد13روزبعدمتاسفانه برادرم ازدنیارفت وپرونده ماهم 4سال دردادگاست حالاسازننده بهانه کرده که یک دانگ باطل شده بافوت برادرمدرصورتیکه نیم دانگ نیم دانگ بنامش منتقل کردیم مابهش گفتیم میخواستی بری بنام خودت میزدی بعدازگذشته چندین ماه تاخیروبعدازپایان قراردادبرادرم فوت شده لطفاراهنمایی بفرماییدایامن قصوری داشتم من به تمامه مراحل قراردادعمل کردم سازننده چندین ماه دیرکردداشته و30 ایتم عدم اجراداشته وتاامروزهم واحدها کامل نشده وپایان کارهم نگرفته ایابنام نزدن هردانگ درموعدقرارداد اقدام علیه خودنبوده وبهانه کرده که از8ماه دیرکرد 4ماه ان تاخیرکرونابوده

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد قرارداد فی مابین ملاک عمل است ، به هرحال تشخیص دادگاه ملاک عمل است ،

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا باید انحصار وراثت انجام شود و سپس تمام ورثه به سازنده وکالت بدهند

سازنده باید خسارت وجه التزام تاخیر
در انجام تعهد را پرداخت نماید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام نیاز به بررسی دارد ، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید