مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه همسرم قبل از فوت از طرف ثبت احوال ابطال شده ولی چون همسرم داخل خونه فوت نمودن و در همان

باسلام و خسته نباشی بنده باخانمی ازدواج نمودم که همسراول ایشان قبل ازوفات شناسنامه اش ازطرف ثبت احوال ابطال گردیده وچون بارضایت مادروبرادران همسرم عقدوازطرف دادگاه رای به ثبت ازدواج به دفترازدواج صادرشدن حلان اسم همسراول خانم داخل شناسنامه اش ثبت است خواستم راهنمای کنیدچکاربایدانجام دادتااسم همسراول ایشان که هم نامه ابطال سجلدشان موجوداست وهم گواهی استشادمحلی وتاییدشورای شهرکه همسرخانم فوت نموداست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به اداره ثبت احوال مراجعه و درخواست بدهید و

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ثبت واقعه فوت در شناسنامه ایشان باید انجام شود