مشاوره حقوقی رایگان - انتقال حقوق مادر بازنشسته به فرزند پسر معلول

سلام...پدر و مادرم هر دو بازنشسته تامین اجتماعی هستند و یه برادر 42 ساله ناشنوا دارم که مجرد و بیکاره و تحت تکفل پدر هستش که بعد از فوت پدر حقوقش به برادرم بخوره....چند روز قبل مادر فوت شدن...رفتم تامین اجتماعی شهرستان که میشه حقوق مادر به برادرم بخوره... گفتن چون تحت تکفل پدر هستن نمیشه...میخواستم ببینم راهی هست که حقوق مادرم به برادرم بخوره الان? پدر در قید حیات هستن....ممنون میشم راهنمایی کنید.