مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پاک کردن اسم اول همسر که هم فوت نمودن و هم شناسنامه اش ابطال شده

باسلام بنده باخانمی ازدواج کردم که همسراول ایشان قبل ازفوت سجلدشان توسط ثبت احوال ابطال گردیده است واسم همسرایشان داخل شناسنامه اش ثبت است وازدواج من هم باایشان ازطریق رای دادگاه وثبت دردفترازدواج انجام شدن وطبق نامه ابطال سجلدهمسرایشان واستشادمحلی وتاییدی شورای شهرکه همسراول ایشان فوت نمودن.خواستم بنده راراهنمای کنیدکه چه کاری بایدانجام دهم تااسم همسراول ایشان ازداخل شناسنامه ایشان برداشته شود.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

برداشته نمی شود ، لیکن به اداره ثبت احوال محل ثبت واقعه مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره ثبت احوال محل اقامت خود اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
زوجه باید به اداره ثبت احوال ،
درخواست بدهد
و اگر نتیجه نگرفتید زوجه باید دادخواست حقوقی اقامه نماید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام مراتب فوت همسرشان باید در شناسنامه ایشان درج گردد