مشاوره حقوقی رایگان - زمین داخل طرح هادی

با سلام. بنده یک قطعه زمین 300متری در شمال کشور دارم که داخل طرح هادی روستا با کاربری زراعی هست.از اونجایی که این متراژ قابلیت کشاورزی نداره و زمین هم با خانه های مسکونی به اندازه یک کوچه 6متری فاصله داره.و چند سالی هم هست که کشت صورت نگرفته است امکان تغییر کاربری و کلبه سنتی رو داره یا خیر.چه راهی پیشنهاد میکنید.ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست تقاضای تغییر کاربری را به کمیسیون قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها مستقر در جهاد کشاورزی منطقه خود ارائه نمایید . کمیسیون تبصره 1 ماده 2 قانون مذکور

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
بله
با توجه به توضیحات شما اگر زمین جز اراضی طرح هادی باشد امکان تغییر کاربری وجود خواهد داشت
و شما باید به بنیاد مسکن درخواست تغییر کاربری را مطرح نمایید
و