مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر اجرایی

با سلام ..اینجانب در طلاق توافقی با پرداخت سالانه یک سکه همسر خود را طلاق داده ام ...و تا بحال پیشاپیش سکه ها را داده ام
اما همسر سابق با ادعایی کذب قصد انکار رسید دریافتی را داشت که موفق نشد اما با کشیدن کار به واحد اجرا پرداخت نیم عشر اجرایی رو هم برای من باعث شد ..
در حال حاضر چنانچه من سکه را قبل از موعد سالانه تحویل واحد اجرا کنم آیا باز هم باید نیم عشر اجرایی پرداخت کنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تا رمانی که به توافق نرسیده اید و پرونده در اجرای احکام مطرح و اجرا می شود نیم عشر را می بایست پرداخت نمایید .