مشاوره حقوقی رایگان - روش شکایت و احقاق حقوق

با درود و ادب ماشینم 31 مرداد تصادف کرد، بیمه ثالث براساس کروکی سازشی، فاکتور و تحویل داغی ها سقف تعهدش که 50 میلیون هست تقبل و قراره پرداخت کنه. ولی راننده مقصر(100درصد) 22 میلیون مابه‌التفاوتش رو نمی پردازه و میگه دستمزد اضافیه و خسارت افت قیمت رو هم چون بیشتر از 3 سال از عمر ماشینت میگذره تعلق نمی گیره(پارس تندر مدل 96). لطفا راهنمایی کنید. با سپاس

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

معمولا خسارت افت قیمت به مدل های بالای 5 سال تعلق نمی گیرد ، ماولتفاوت خسارت را می بایست دادخواست مطالبه وجه تقدیم دادگاه حقوقی محل خوانده ( یعنی مقصر )نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید

و بعد دادخواست مطالبه باقیمانده
خسارت و مطالبه افت قیمت خودرو را اقامه نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با تامین دلیل و طرح شکایت حقوقی علیه ایشان میتوانید مطالبه نمایید