مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خلاف واقع

سلام خدمت اساتید محترم
در درگیری پیش آمده بازپرس دستور بازبینی فیلم دوربین را دادند بعد از آن ماموری که وظیفه بازبینی داشت با متشکی پرونده آشناییت داشت و 3 مورد را حداقل و به عمد ننوشته بود . یکی اینکه در جایی از فیلم دست پدرم در اثر هول دادن میشکند و در جای دیگر بنده مورد ضربات متعدد مشت قرار میگیرم و جای دیگر میگوید فیلم صدا ندارد ولی معلوم است الفاظ رکیک بکار میبرند و توهین میکنند .
آیا میتوانم اثبات کنم و آیا برای او محکومیت دارد ؟
ضمنا وقتی ازش پرسیدم چرا اینگونه نوشتی گفت با آنها دوست هستم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

ازایشان شکایت کنید و فیلم را بار دیگر بازبینی میکنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
مرتکب جعل مفادی شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
درخواست بازبینی فیلم دوربین را توسط مامور دیگری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید موضوع را گفته و درخواست بازبینی مجدد داشته باشید