مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشگی گواهینامه

سلام من برای گرفتن گواهینامه اقدام کردم ولی چون دید میدانی هر دوتا چشمم نداره منو به کمیسیون ارجاع دادن رفتم اونجا گفتن چون دید میدانی نداری نمیشه گواهینامه بگییری
می خواستم ببینم راه حلی نیست ؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به نظریه کمیسیون اعتراض نمایید اما در هر صورت باید صلاحیت شما تایید شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر خودت واقعا قبول داری که مشکل داری خوب رانندگی برای شما و مردم خطرناکه

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

نظریه کمیسیون پزشکی قاطع می‌باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت تشخیص کمیسیون پزشکی است و بایستی از این طریق موضوع را مرتفع کنید.