مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زوجه که عدم تمکین دارد

با سلام
خانم بنده بدون هیچ دلیلی منطقی زندگی مشترک را ترک کرد که در خصوص همین موضوع عدم تمکین و ازدواح مجدد بندی را در پی داشت وایشان حدود 3 سال هست که داره به صورت قسطی مهریه میگیرد که در این مدت من یک بار هم به دلیل فاصله شهری هم را ندیدیم وایشان الان درخواست طلاق کردن و ادعا های را مطرح کردن که غیر واقعی هست بنده وقتی احضاریه را که دادگاه به معرفی به پزشک قانونی بود را از چند نفر سوال کردم که در. سه مورد میتواند درخواست پزشک قانونی داده باشد که یک نابارور ی دوم حالت روانی وسوم پرخاشگری وصدمه زدن به خانم باشی که گفتن تو که هیچ کدام را نداری نمیخواهد اهمیت بدهی و الان حکم آمده که گفته شده زوجه درخواست طلاق داده به دلیل عسر و حرج که گفته بنده معتاد هستم واین عدم مراجعه اثبات میکند ودادگاه حکم داده وحق را به ایشان داده و گفته بعد از بیست روز میتوانم تجدید نظر خواهی کنم وبعد به دیوان عالی کشور که آنجا هم بعد بیست روز باید درخواست تجدید نظر بدهم حالا میخواهم بدونم آیا خانم بنده با عدم تمکین میتواند این ادعا را بعد از 3 سال ندیدم مطرح کند و دوم بنده باید در این مرحله چکار کنم سوم آیا واقعا از این راه قاضی حکم طلاق غیابی برایش صادر میکند و چهارم بنده میتوانم بعد از آزمایش از ایشان بابت تهمت وبردن آبرو بنده ونگرانی های که برای خانواده درست کرده بعد از مراجعه مامور که مادرم از فشار ناراحتی چند روز بستری بود ممنون میشوم بهترین راه را راهنمایم کنید مرسی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهترین راه کار مفصل است در این مجال نمی‌گنجد
تماس برقرار کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما را مطالعه کردم نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اعتراض کنید و دفاع کنید
عدم تمکین ایشان تاثیری در طلاق ندادن ندارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر حکم غیابی است ابتدا به همان شعبه دادخواست واخواهی تقدیم نمایید اگر رد شد تجدید نظرخواهی نمایید به هرحال تشخیص قضات رسیدگی کننده در مراحل رسیدگی ملاک عمل است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نیاز به بررسی موضوع و گفتگوی تلفنی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله عدم تمکین زوجه ارتباطی به طلاق ندارد

حتما ‌ تجدیدنظرخواهی نمایید
و شما باید لایحه تخصصی تنظیم و برای دادگاه تجدیدنظر ارسال نمایید

با شرایطی امکان اقامه شکوائیه افترا وجود خواهد داشت اگر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی بیشتر موضوع و مدارک و مستندات مربوطه است‌.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان باید به عنوان مدعی عسر و حرج خود را با ادله اثباتی و مدرک ثابت کند