مشاوره حقوقی رایگان - قتل

سلام خسته نباشین. 2ماه پیش پدر دخترم فوت کردم متاسفانه اعتیاد داشت قبله پزشک قانونی مادرش دزدی به دخترش گفت که یکی ازخواهراش بهش قرص خواب زیادی داده بخوابه بفرستن کمپ که شنیدم قبل جواب نامه پزشک قانونی به کلانتری اطلاع دادیم روپرونده مشکوک به قتلش الا جواب نامه پزشک قانونی حرفهاماروتایید کرده قتل حساب میاد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چون موضوع مهمی است حتما با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید
امکان برقراری تماس با بنده و سایر همکاران در همین صفحه وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه مربوطه موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام علت فوت مهم است اگر پزشکی قانونی تایید نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید در دادسرا تحقیقات در مورد
‌موضوع انجام شود تا عمد یا غیر عمد بودن و داشتن سؤ نیت خواهر احراز گردد
و با توجه به توضیحات شما ، ظاهرا قتل غیر عمد محسوب خواهد شد
حتما به وکیل مراجعه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به صرف توضیحات شما قتل غیر عمد محسوب می‌شود اما جهت اظهار نظر دقیق مطالب پرونده دلایل ارائه شده و نظریه پزشک قانونی حائز اهمیت می‌باشد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پرونده با شرحی که فرمودید نیاز به بررسی دقیق تر دارد ، میتوانید از وکلای متخصص امر بهره گیری فرمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نظر پزشکی قانونی و دادگاه بر اساس دلایل و مدارک دراین مورد مهم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که نامه پزشکی قانونی علت قتل را مشخص کرده باشد عمد و غیرعمدی بودن آن بایستی در دادگاه کیفری یک به اثبات برسد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اولیای دم متوفی می توانند به دادسرای محل زندگی خود از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت نمایند