مشاوره حقوقی رایگان - با اراذل مزاحمت خیابانی چیکار کنم؟

یه چندتا اراذل و علاف خیابانی مست به من و خانواده ام مزاحمت و آسیب جانی وارد کردن چیکارکنم وباشیشه نوشابه تو صورت و دستم زدن لطفا کمکم کنید بگید چیکارکنم اقا جان

پاسخ ها :

مصطفی عباسی

جناب آقای مصطفی عباسی :

با سلام با طرح شکایت کیفری در دادسرا با عنوان مزاحمت خیابانی و ضرب جرح و تهدید و توهین در دادسرا تقاضای شناسایی و تعقیب نامبردگان را بنمایید شناسایی متهم یا متهمین از وظایف نظام عدالت کیفری است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

به جرم شرب و خمر و ایرا ضرب و جرح با دلایلی مثل مثلی دوربین مداربسته محله و شهود و... شکایت بکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با پلیس 110 تماس بگیرید موضوع را صورتجلسه نمایید و با توجه به آن شکایت نمایید