مشاوره حقوقی رایگان - توبه نامه مواد مخدر

سلام خسته نباشیدمن به خاطرحمل151گرم موادهروین به 21سال حبس ونودمیلیون جریمه محکوم شدم وحدودهفت ساله تحمل حبس کردمکه تقریبایک سالو سه ماهه ان رابه صورت رای بازبیرون زندان مشغول به کاربودم ،دوماه پیش داخل یک منزل بودم که مامورهای موادمخدربه انجا امدن ومقدار14گرم ونیم هروین و1/5شیشه کشف کردن ،وبه دلایلی مجبورشدم بگم ازمنه وهنوزحکمی صادرنشده برام میتونم توبه نامه بنویسم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چون سابقه دار هستید احتمال قبولی توبه نامه خیلی کم است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است توبه نامه در مورد شما مورد موافقت قرار نمی‌گیرد
با این اوصاف اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر درخواست تنظیم توبه نامه دارید یا لایحه و مواردی نیاز دارید میتوانید از طریق قسمت مشخص شده در سایت اقدام نمایید