مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودری مدل پایین اتاق تعویض

سلام من یه ماشین 1357 تویوتا 2اف خریدم الان میگن اتاق تعویض شده و پلاک نمیشه چکار باید بکنم یعنی هیچ راهی برای تعویض پلاک ندارم
من هیچ راهی برا خدم نزاشتم که از فروشنده قبلی شکایت کنم اگه تعویض پلاک نتونم بکنم خیلی برام گران تمام میشه

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

2 راه دارید. 1ـ اگر از تعویض بودن اتاق آگاه نبودید می توانید معامله را به دلیل خیار عیب فسخ کنید.
2ـ به راهور مراجعه کنید و جریمه تعویض اتاق بدون مجوز را پرداخت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید خودرو مورد نظر را فسخ نموده و پس بدهید چنین می‌توانید از طریق پلیس راهور و آگاهی برای اخذ مجوز اقدام کنید