مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خیانت در امانت تحصیل مال از طریق نا مشروع،سو استفاده و تقلب از امتیازات

من با خانمی نامزد بودم،ماشینه ایشون را فروختیم به اصرار خودش و خانه ای رهن کردیم به نامه من قرارداد بود،بعد از چند ماه مشکلات و درگیری جدا شدیم و من کیلید و وسایل و همه چی تحویل خانم دادم و اومدم بعد چند وقت متوجه شدم ایشون شکایت کردن ازم الانم دادگاه منو احضار کرده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
راه حل وجود دارد
حاضر شده مستند و مستدل از خویش دفاع کنید
حتی المقدور با یک وکیل همراه شوید تا دچار خسران نشوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وکیل بگیرید تا از شما دفاع کند. ظاهرا جرمی اتفاق نیفتاده است. سوء نیت نبوده.

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود
هر گونه ادعایی علیه شما نیازمند اثبات است
از طریق سایت تماس بگیرید تا مفصل راهنمایی شوید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام سوالتان را متوجه نشدم ولی اگر موضوع شکایتی انجام گرفته است باید مدارک بررسی شود با توضیحات کامل ارائه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانیدمتن شکواییه ایشان را ارسال نمایید تا مطابق آن شما راهنمایی شوید اماا می‌توانید حضور پیدا کنیدو دفاعیات خود را به نظر دادگاه محترم برسانید