مشاوره حقوقی رایگان - مهلت انقضای ممنوع الخدمات

باسلام.بنده به جرم توهین وتهدیدباشکایت همسرم محکوم به جزای نقدی وشلاق شده ام باذکراین نکته ایشان درست شکایتی مشابه درشهروشعبه دیگرابتداکردن همین حکم راگرفتن ومجددشکایت کردن برخلاف قانون وبی توجهی بانفوذی که داشتن مجدددرفاصله پنج ماه ازحکم قبلی مجددحکم گرفتن وچون این اقدامات برنامه ریزی شده وباهدف جمع اوری مدرک ودرست کردن سابقه برای بنده وارایه برای گرفتن طلاق انجام شده بودکدملی اینجانب بواسطه حکم اول مسدودبودبرای گرفتن طلاق بایدرضایت جدیدپرونده اول بارضایت دادوبعدازانجام کارمجددبواسطه پرونده دوم دوباره مسدودکردن.الان دوساله ممنوع الخدماتم.وبرای اجرای حکم حاضرنشدم وهرچیم لایحه زدم بی فایده بوده.والان پرونده نه مختومست ونه باز .چیکارکنم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید حضوری برای اجرای حکم تشریف ببرید اجرای احکام

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه ای که دستور ممنوع الخدماتی داده موضوع را پیگیری کنید.