مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی خودرو

با سلام پدر بنده خودرویی را به صورت وکالت فروش بلاعزل فروخته است و به دلیل نااگاهی، این وکالت را به صورت بدون زمان انجام داده است. حال خریدار اقدام به تعویض پلاک نموده است اما از انجام سند قطعی خودرو مطمعن نیستیم. سوال من این است که در صورت فک پلاک و نزدن سند قطعی مسئولیتی متوجه ما می شود یا خیر؟ از کجا میشود فهمید که سند قطعی زده شده است؟ با تشکر

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
سند مالکیت خودرو برگ سبز است و نیازی به انتقال سند رسمی نیست