مشاوره حقوقی رایگان - فروش بخشی از زمین

با سلام
من یک قطعه زمین مسکونی سندار در روستا دارم چگونه می توانم بخشی از آن را بفروشم آیا باید سند تفکیک کنم. یا با همین سند می توانم بفروشم؟ اصلا بعد از فروش تفکیک لازم هست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای احراز مالکیت خود دارید میتوانید اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند داشته باشد باید تفکیک کنید و یا اینکه به صورت مشاعی باید انتقال دهید.

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

اگر سند دارید برای فروش قسمتی از زمین نیاز به افراز از طریق اداره ثبت است. اگر ملک قابل تقسیم نباشد می‌توانید سهم خود را از 6 دانگ به شخص دیگر واگذار کنید که در اینصورت شریک شما هستند و می‌تواتید بین خودتون یک تقسیم نامه رسمی تهیه بکنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام در هر دو صورت امکان پذیر است قطعا انتقال با دارا بودن سند تفکیکی موجب فروش با کیفیت تری خواهد بود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بخشی از زمین را بفروشید و بعد درخواست تفکیک
برای فروش بهتر ابتدا خودتانبه اداره ثبت ‌مراجعه‌کنید و تفکیک کنید و هرقطعه را جداگانه بفروشید

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

در هر صورت فروش امکان پذیر است
بهتر است قبل از فروش تفکیک کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
امکان فروش مقداری از زمین وجود خواهد داشت

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام اگر سند را تفکیک نکنید فقط می توانید به صورت مشاع بفروشید یعنی پس از فروش، خریدار با شما شریک خواهد بود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر شما سند دارید میتوانید اقدام به تفکیک کنید و اگر ملک مشاع است میتوانید نسبت به انتقال آن اقدام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تقسیم نامه داردبه صورت مشاعی امکان پذیر است