مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

با سلام و احترام
یک شرکت سرویس کار ماهانه آسانسور تعمیراتی انجام داده است و هم اکنون قصد فسخ قرارداد با وی داریم. دو سوال از خدمت تان داشتم که اگر هر یک را پاسخ بفرمائید سپاسگزارم:
1- قبل از شروع به تعمیرات، پیامک ارسال کرد که 7 میلیون تومان به حساب یکی از اعضای هیئت مدیره شرکت واریز کنم، که این کار انجام دادم ولی به جز سند کارت به کارت، سند دیگری ندارم. آیا میتواند ادعا کند که تا به حال مبلغی پرداخت نکرده ام؟
2- فاکتور تعمیرات را غیر رسمی اعلام کرده است و بیان میکند اگر با مهر شرکت باشد، ده درصد مالیات هم به آن افزوده میشود. دریافت فاکتور غیر رسمی ممکن است بعدا مشکل زا شود؟
بسیار متشکرم

پاسخ ها :

سعيد كوهي اصفهاني

جناب آقای سعيد كوهي اصفهاني :

چون پيامك داده و رسيد واريز داريد نمي تواند منكر شود.
فاكتور سربرگ دار باامضا كافيست