مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تعمیر آسانسور

با سلام . مدیر ساختمان بابت چند عدد پلاستیک سبک که حدود 60 کیلو حدودا وزن داشت که بردم با آسانسور بهم گفتن آسانسور خراب کردید و آب واحد من رو قطع کردند گفتم بیایید برویم ببینم ایشان آمدند و بحث عوض کردن و آب واحد ما رو وصل کردن . گذشت تا بعد از 3 ماه یک فاکتور به نگهبانی دادن فقط به صورت نگاه کنم تحویل هم ندادن گفت خسارت زدید باید 2 میلیون و ششصد تومان پول بدید .در ضمن مجدد آب واحد رو قطع کردن .هر قدر میگم شکایت کنید تا کارشناس بیاد تایید کنه من خسارت وارد کردم قبول نمیکنن و آب واحد رو الان 3 روز هست قطع کردن ممنونم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

این عمل مدیر ساختمان بنابه گفته شما نمیتواند قانونی بوده باشد سریعا دستور موقت مبنی بر وصل اب واحد را درخواست و نسبت به اقدامات غیر قانونی معموله شکایت ممانعت از حق بر علیه مدیر ساختمان مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ایشان نمیتواند آب شما را قطع نمایید
ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و بعد شکایت خود را مطرح نمایید