مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به اعسار از هزینه دادرسی

با سلام بنده پرونده مالی داشتم ک خواستم تجدید نظر اعتراض بزنم و هزینه دادرسی بالا بود الان اعسار زدم و رای ک اومده دو سوم باید پرداخت کنم و یک سوم را اعسار قبول کردن و 20 روز مهلت اعتراض دارد ایا بازم اعتراض بزنم فایده دارد یا ن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر توان پرداخت دارید بهتر است پرداخت کنید.
اگر عجله ای ندارید می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.