مشاوره حقوقی رایگان - از لحاظ جسمی ضعیف هستم آیا میتوانم تحت کفالت پدرم باشم؟

با سلام بنده آقا هستم متاهل و دارای یک فرزند
من پدرم تقریبا 11 سالی میشه که بخاطر بیماری آلزایمر زمین گیر شده و در تمام این مدت من براش مثل یه پرستار بودم و پدرم مستمری تامین اجتماعی می‌گیره و بخاطر نگهداری از پدرم خودم دچار بیماری اعصاب شدم و از لحاظ جسمی وزن بدنم کمه ضعف بینایی و کم خونی و 3 سالی میشه که ریه‌هام هم حساسیت پیدا کردن کلا قادر به انجام کار سنگین نیستم و توان بدنم کمه آیا من که زحمتشو کشیدم و این عوارض هم برام به وجود اومده آیا بعد از خودش یه درصدی از بیمه‌اش بهم میرسه من همه‌ی وقتم با نگهداری از پدرم پُر میشه و هیچ شغل دیگه‌ای ندارم و حرفه‌ای هم بلد نیستم؟ممنون از پاسخگویی و راهنماییتون.
من از دست و پا مشکلی ندارم فقط بدنم ضعیف و شُله و نمیتونم کار سنگین انجام بدم وزن بدنم زیر 49 هستش ایا امکان داره ی درصدی از بیمه پدرم بهم برسه من از دست و پا مشکلی ندارم فقط بدنم ضعیف و شُله و نمیتونم کار سنگین انجام بدم.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

فرزند پسر در صورتی که معلولیت داشته باشد تحت تکفل پدر و می‌تواند از حقوق مستمری ایشان استفاده کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که شما معلول بودید یا از کار افتاده باشید در آن وقت حق استفاده داشتید اما با توجه به شرایط توصیف شده از شما در متن سوال نمیتوانید استفاده از حقوق پدر خود داشته باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مشکل جسمی داشته باشید آری