مشاوره حقوقی رایگان - امکان تغییر کاربری حیاط به پارکینگ؟

سلام ساختمان ما 4 واحد دارد، یک حیاط که در پارکینگی از داخل کوچه دارد و از حیاط به طبقه اول فقط راه دارد، داخل سند کلیه واحدها قید شده، حیاط مشاع. این حیاط قابلیت جای پارک 2 ماشین دارد. میخواستم بپرسم امکانش هست از راه قانونی و پرداخت هزینه به شهرداری، این حیاط تبدیل به پارکینگ سندی واحدی بشود یا خیر؟

پاسخ ها :

مریم علیجان نیا ولوکلائی

سرکار خانم مریم علیجان نیا ولوکلائی :

سلام خیر
با توجه به اینکه جز مشاعات میباشد
حتی با فرض استفاده اختصاصی شما امکان الحاق وجود ندارد

محمدسعید بالینی

محمدسعید بالینی :

باسلام و احترام. نیاز به اخذتوضیحات بیشتری از شما هست، از طریق سایت تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با رضایت تمام مالکین امکان‌پذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را بنحو حضوری از طریق شهرداری پیگیری کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از ارگان مربوطه استعلام کنید اما برای اینکه قسمت مشاعات اختصاصی شود رضایت سایر مالکین ضروری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما ابتدا باید رضایت تمام مالکین را به صورت محضری بگیرید و توجه داشته باشید که غالباً تغییر کاربری یا هرگونه اصلاح بایستی در پرونده ساخت و ساز ثبت گردد و نیاز به مجوز دارد