مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام خسته نباشید من یدونه چک سفید امضای ثبتی به یه همکارم دادم پیامک هم فرستاده ک نگران نباش چکتو حتما وصول می‌کنم منتهی مبلغ چک رو 500 میلیون خودش نوشته و ازم می‌خواد ثبت کنم میخواستم ببینم این پیامک کافیه ک اگ فردا چکم برگشت خورد ادعا کنم ک ایشون باید مبلغ رو وصول می‌کرد ‌اگر دلیل نمیشه ازش بخوام چکمو برگردونه و اگر برنگردوند کاری از دستم میاد ک چکمو ازش بگیرم از طریق دادسرا و اگر بتونم از طریق دادگاه پس بگیرم شکایت باید کیفری باشه یا حقوقی ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرسش شما مفصل است در چند خط نمی‌توان با جزئیات پاسخ داد اما آگاه باشید علاوه بر پرینت قرارداد تخصصی فی مابین امضا نمایید

محمدسعید بالینی

محمدسعید بالینی :

باسلام و احترام. نیاز به اخذتوضیحات بیشتری از شما هست، از طریق سایت تماس بگیرید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

یلام اصلا دلیل نمیشود و هر رقمی بنویسد شما محکوم به پرداخت میشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر مطلقا
طبق قانون چک سند تجاری است و صادر کننده چک مکلف است که مبلغ چک را در سررسید پرداخت نماید

و توافق شما با دوستان ، ارتباطی به دارنده چک ندارد مگر در ‌موارد خاص
چک را از ایشان مسترد نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتیاج به توضیح بیشتر دارد تلفنی تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. پیامک کافی نیست. شما مسئول پرداخت وجه چک هستید. چک را ثبت نکنید. ابتدا دوستانه درخواست استرداد چک کنید. اگر نداد شکایت کیفری خیانت در امانت بکنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چک سند تجاری است و صادر کننده چک مکلف است که مبلغ چک را در سررسید پرداخت نماید
چک را مسترد کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر پیامک مذبور کافی نیست
بهتر است به میزان چک مذبور از ایشان سفته اخذ کنید و علاوه بر آن اقرار نامه ای به همراه دو شاهد تنظیم گردد

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

یه دست نوشته بین خودتون در این مورد بنویسید.