مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملکی که مستاجر داخلش هست

باعرض سلام و وقت بخیر بنده ملکی را برای اجاره در نظر گرفتم که در حال حاضر مستاجر داخلش هست و اتفاقا به تازگی قرارداد خودش با مالک رو تمدید کرده ولی بنا به دلایلی میخواد تخلیه کنه سوال اینجاست ایشان داخل منزل هستند و قرارداد هم دارن ما به چه شکلی و در چه زمانی باید مبلغ رهن کامل ملک که 400 میلیون هست را بدهیم ؟؟ موقع تحویل کلید؟؟ یا قبلش؟؟؟ جوری که بعدا بحث دبه کردن مالک با مستاجرش پیش نیاید چون مالک هم میگوید من باید پول مستاجر رو از محل مستاجر جدید پرداخت کنم
خیلی ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
شما مخیر هستید که صبرکنید تا پایان مدت اجاره یا توافقا تخلیه نمایید
تخلیه همزمان گردد با پرداخت ودیعه و صورتجلسه تنظیم گردد