مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام وقتتون بخیر.بنده تو دفترقضایی دادخواست طلاق و نفقه ثبت کردم اما اونجا شماره همسرم رو ازم‌نگرفتن.این معنیش اینه که ابلاغ فیزیکی انجام میشه و میره درخونش یااینکه شمارش تو سیستم ثبته؟ چون فکر نمیکنم ثبت ثنا داشته باشه

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اینکه ابلاغ به صورت سیستمی انجام می شود یا فیزیکی را می‌توانید با در دست داشتن کد رهگیری اوراق قضایی تان متوجه شوید اصولا اگر ثنا داشته باشند از طریق سامانه عدل ایران است در غیر اینصورت فیزیکی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اگر همسرتون در سامانه ثنا ثبت‌نام کرده باشد ابلاغیه از طریق سامانه ثنا انجام می شود و برای وی پیام ارسال می شود.