مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با هزینه کرد منبع و پمپ آب

با سلام و عرض ادب
ساختمانی داری 17واحد مسکونی که نیاز به نصب منبع ذخیره و پمپ آب داریم واحد زیر زمین که متعلق به باشگاه می‌باشد ،دارای کنتور آب مجزا از ساختمان است ولی آب گرم خود را از موتور خانه تامین می کند، سوال بنده به عنوان مدیر ساختمان این است آیا این واحد با در هزینه کرد نصب و راه اندازی سهم خود را بپردازد یا نه؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از هر قسمتی که استفاده می کند هزینه تعمیرات آن را باید بپردازد