مشاوره حقوقی رایگان - دیسک کمر در دوران سربازی

سلام
سرباز مرزبانی هستم که حین خدمت دچار کمر درد شدید شدم و فرمانده پاسگاه از فرستادن من به بهداری خودداری میکرد و علاوه بر این حتی در پاسگاه هم به من استراحت نمیداد و من رو تهدید میکرد، بلاخره تونستم برم بهداری و من رو فرستادن دکتر و بعد ام ار ای معلوم شد دیسک کمر گرفتم... الان من میتونم از فرماندم شکایت کنم و یا درصد بگیرم؟؟

پاسخ ها :

علي  زنديان

جناب آقای علي زنديان :

سلام به نظر میرسه به صرف عدم صدور اجازه جرمی محقق نشده است .ونیاز به اثبات رابطه سببیت در فعل ارتکابی و ورود ضرر در این موضوع ضروری است .