مشاوره حقوقی رایگان - ماشین خود را به همسر هبه کردم و میخاهم ان را برگردانم

باسلام وخسته نباشید خدمت همه بزرگواران بنده ماشین خودم را به همسرم هبه کردم که برای دل گرمی واسایش درزندگی وبقای زندگی امامتاسفانه روزی که تعویض پلاک شد ماشین به عهد خود عمل نکرد وماشین روبرداشت به همراه مادرش رفتن ودیگه کلان برنگشت وبرای تلاق توافقی اقدام کردیم که درانجا نیز مجددان قسم وقران خوردکه هیچ مطالبه ای ازمن نکندوتمامی انرا ببخشدکه با این شرایط من راضی به طلاق دادن شدم تاروزی که به دفترخانه برای تعهدات رفتیم ایشان درانجاتقاضای 130میلیون پول ازمن کردوگفت اگر ندهم شکایت کرده وتقاضای مهریه خود کرده که بد ازمشاجرات بنده130 میلیون سفته به آن دادم وباید در تاریخ 05/31انرا پرداخت میکردم که نداشتم وانهارابه اجرا گذاشت که نوبت دادگاه اول ما در برج 7 میباشدوهمسرم درهمان برج 5 فهمید که من میخاهم تقاضای ثمن معامله وهبه کنم ماشین را به نام یکی ازاقوام خود کرده وتعویض پلاک نموده است درصورتی که بیمه نامه ماشین وتخفیف ان به اسم من است وحتی کارت سوخت سندقطعی ومنقول ان درسال 96دردفتر رسمی بنام من خورده وموجود است که هم درمدارک ماشین هست وهم دردفتر خانه وهم درسامانه ثبت من وجود دارد ای ومن نیزبرای هبه وثمن معامله اقدام کردم الان از شما بزرگواران تقاضای راهنمایی وکمک دارم باتشکر فراوان وخسته نباشید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به انتقال خودرو توسط متهب امکان رجوع از هبه وجود نخواهد داشت

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیاز به بررسی اسناد و اطلاع از جزییات بیشتری دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق آنچه در سوال آمده است امکان پذیر نیست