مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه خودرو به همسر

با سلام
بنده 1سال پیش ماشینی خریداری کردم که خانومم طی اسرار مداوم میگفت ماشینو بنامم بزن و من چون همسرم بود این کارو انجام دادم و بعد از3 روز منزل رو ترک نموده و بعد از چند روز مهریه شو اجرا گذاشت و تازه به سن قانونی رسیده و ادعا دارد که من الان عاقل شدم و اون روز اشتباه کردم که با تو ازدواج کردم و ی سری بهونه های دیگه که تو چشمت و گوشت مشکل داشته به من نگفتی و لی قبل ازدواج هم من هم خانوادم باهاشون درمیون گذاشتم و بهش قبل ازدواج گفتم و قبول کرد ولی الان اینکارو بامن کرد و خانه رو ترک کرد میتونم ماشینو ازش پس بگیرم ؟ تشکر از شما

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید نوع انتقال برسی شود تحت شرایطی می توانید خودرو را پس بگیرید ولی موفقیت شما بسته به دادخواست تنظیمی دارد
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
رجوع از هبه امکانپذیر است ، اما حقوق مالی ایشان باید پرداخت شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خدمت شما می‌توانید خود را پس بگیرید اما اینکه چه شکایتی باید مطرح شود نیازمند است که با شما صحبت کنم چون طریقه انتقال آن متفاوت است و نتایج متفاوتی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید بلافاصله اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس دادخواست تنفیذ رجوع از هبه را اقامه نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود هبه بوده قابل استرداد است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید رجوع از هبه و ابطال سند را بخواهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت موجود بودن دادخواست رجوع از هبه مطرح شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه رجوع از هبه را اعلام کنید و سپس دادخواست رجوع از هبه بدهید.