مشاوره حقوقی رایگان - هبه

با سلام. همسر بنده مدتی اقدام به طلاق کرده و مهریه رو ک هشتصد سکه هست به اجرا گذاشته. از دار دنیا ی خودرو پرشیا دارم ک اون هم به اسم خانمم زدم. خاستم بپرسم میشه درخواست رجوع هبه کنم. چون نصف پول خودرو رو مادرم با فروش خودرو خودش داده و نصفش رو هم من با فروش طلاهایی ک خودم براش خریدم دادیم. امکانش هست موفق بشم. میشه با دراوردن پرینت کارت بانکی ک با نام خودم و خانوادم براش طلا خریدم اثبات کنم. در ضمن خانمم خودسرانه منزل رو ترک کرده و قفل خانه رو هم عوض کرده من رو اجازه نمیده برم خونم. خودش هم خانه پدریش بدون اجازه من در یک کارگاه شیرینی پزی که نصف زن نصف مرد کار میکنن مشغول ب کار شده. آیا میتونم هم رجوع هبه کنم هم منع از کار. خانمم رو هم دوس دارم و نمیخام طلاق بدم. آیا موفق میشم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نمیتوانید از کار منع کنید و رجوع ازهبه بشرط فروش نرفتن خودرو امکان پذیراست رجوع از هبه و دستور موقت منع نقل و انتقال

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست رجوع از هبه بدهید.
توجه داشته باشید در صورت که دادگاه به تایید رجوع از هبه بده زوجه می تواند بابت مهریه توقیف کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله شما با پرداختی هایی که داشته اید و ماشینی را برای خانم خود تهیه کرده و سند به نام ایشان زده اید میتوانید اقدام به رجوع از هبه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تلفنی از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بلی می توانید بدوا دستور موقت منع از نقل و انتقال خودرو را بخواهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
بله با شرایطی امکان رجوع از هبه وجود خواهد داشت

شما باید ابتدا اظهارنامه برای متهب ارسال نمایید
و بعد دادخواست رجوع اقامه نمایید
و شما باید مستندات و دلایل خود را به دادگاه ارائه نمایید