مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه خودرو به همسر

اینجانب دو تا ماشین را به نام همسرم تعویض پلاک کردم. ولی هنوز سند بنچاق به نام خودم هست، چون مهریه خود را به اجرا گذاشته آیا می توان کاری کرد که ایشان نتواند آن را به کسی دیگر انتقال دهد و سپس در صورت عدم توافق ماشین را به نام خودم برگردونم، درواقع بتوانم جلوی تغییر در هبه مثلا انتقال آن به دیگران را بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه رجوع از هبه را اعلام کنید و سپس دادخواست تایید رجوع از هبه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نسبت به دعوای تنفیذ رجوع اقدام کنید ولی نتیجه قابل پیش‌بینی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سریعا باید دید نوع هبه چه بوده و سپس با قید فوریت اقدامات لازم انجام گردد
از طریق سایت در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید بلافاصله اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و دادخواست رجوع اقامه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در صورتی که هبه غیر معوض باشد و یا معوض باشد ولی عوض آن پرداخت نشده باشد تحت تشریفات قانونی خاصی می‌توانید دادخواست رجوع از هبه را طرح نمایید

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام، اظهارنامه ای تحت عنوان رجوع از هبه ارسال نماید.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام به فوریت اظهارنامه ارسال کنید و رجوع خودتان را اعلام نمایید پس از اعلام دیگه هر انتقالی نافذ نیست اما اگر قبل اعلام انتقال دهند از دست شما خارج است

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
دادخواست اثبات وقوع هبه و رجوع از آن و دستور موقت مبنی بر نقل و انتقال خودرو و الزام به تنظیم پلاک فک پلاک تهیه و تقدیم دادگاه نمایید