مشاوره حقوقی رایگان - افترا

باسلام. شخصی از اینجانب شکایت واهی با موضوع تصرف عدوانی -تهدید-توهین و فحاشی- کرده است.همچنین شاکی در متن شکواییه به اینجانب توهین کردن و گفتن به دلیل مشکلات روانی تحت بستری باید قرار بگیرم.شاکی پس از ثبت شکایت پیگیری نکردن و در دادسرا حاضر نشده و شهود و مدارکی نیز ارائه ندادند. دادیار شعبه قرار منع تعقیب دادند و ده روز از تاریخ ابلاغ فرصت اعتراض دادند که شاکی اعتراض نکردند. میخواستم بدونم در این مورد امکان اعاده حیثیت برای اینجانب وجود دارد؟ اگر پاسخ بدید ممنون میشم.

پاسخ ها :

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

با سلام تا قطعی شدن قرار منع تعقیب باید دست نگه دادید ضمن اینکه اعاده حیثیت رو به راحتی رای نمیدهند.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
می‌توان شکایت کرد درصورتیکه توهین یا افترا یا ....اثبات شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ تمام شرایط طرح شکایت افتراء با توجه به توضیحات شما وجود دارد. اینکه شکایتی بدون دلیل محکمه‌پسند و به شکل واهی مطرح شده است و با صدور قرار منع تعقیب مواجه شده است این حق را برای شما ایجاد می‌کند که شکوائیه تحت عنوان مجرمانه افتراء را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.