مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری فریب و بازی با احساسات

سلام من دو سال پیش با یه خانمی آشنا شدم ایشون همسرشون به تازگی فوت کرده بودند و از این رو چون همسرشون با بنده دوست بودن با هم آشناییت داشتیم. دو بار ازدواج کردن و از همسر اول دو فرزند و از دوست بنده که همسر دومشون بود یک فرزند پسر.
وضعیت مالی خوبی نداشتند من به هدف کمک اول به ایشون سر می‌زدم ولی رفته رفته این رفت و آمد جنبه احساسی پیدا کرد و به هم علاقمند شدیم. البته ایشون اول بیشتر پافشاری می‌کرد که ما رابطه داشته باشیم و منو به سمت خودشون می‌کشوندند. که تمام پیامک‌هاشون موجود هستش دو سال تمام شبانه روز تمام مخارج خودش و بچه‌هاش مدارس پوشاک خوردوخوراک اجاره منزل پول دستی ووو پرداخت کردم.وقتی تصمیم به ازدواج گرفتم ایشان میگفتند که صیغه کنیم بهتره ولی بنده تصمیم به عقد داشتم اول به خاطر رفیقم گفتیم زوده برای ازدواج از سال دوم که من اصرار به ازدواج داشتم ایشون هر بار ایشان هر بار به یه بهانه‌ای طفره می‌رفتند که کم کم به ایشان شک کردم و چون دیدند و کوتاه نمیام شروع شروع به دعوا کردند و رابطه ما کمتر شد یک شب که ساعت 1 و 2 شب سرزده به در خونه رفتم صدای رابطه ایشون با یه مرد دیگه به وضوح شنیده می‌شد که من شروع به در زدن و زنگ زدن کردم ولی در را باز نکردند از اون روز به بعد من شرایط روحی و روانی خیلی داغونی دارم نمی‌دونم چیکار باید بکنم لطفاً بنده را راهنمایی نمایید ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که نامزدی الزامی بر ازدواج نمی‌باشد اما اگر خساراتی متحمل شدید می‌توانید آن را مطالبه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام صرفا از طریق پرونده خانوادگی و مسائل این چنینی می‌توان پرونده را جلو برد اقدام ایشان در قانون ما جرم انگاری نشده است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هدایای دوران نامزدی را مستردکنید و اگر وجهی به ایشان دادید از جهت قرض دادخواست مطالبه وجه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
صرف وعده ازدواج ایجاد علقه زوجیت نمی‌کند اصولا ضمان اور نیست