مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی از مرزبانی به انتظامی شهر محل سکونت

سلام من سرباز مرزبانی هستم از قبل مشکل اعصاب روان داشتم در اموزشی چیزی نگفتم که معاف از رزم شم ولی الان یگانم جایه خیلی بدی افتاده و مریضیم خیلی بد شده تو حالت توحم رفتم 2روز تو یگانم بودم که خیلی حالم بد شد منو ارجاع دادن شورا پزشکی که شورا پزشکی منو به چند دکتر معرفی کرد تست هامو دادم و رای نهایی رو ارسال کردن که تو این رای منو از خیلی چیزا معاف کردن و لزوم خدمت در محل سکونت خوانواده هم تو اون رای بود ایا انتقالی منو به انتظامی شهر محل سکونت میدن یا خیر محل سکونتم هم کرمان هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه کمیسیون پزشکی این موضوع را تایید کرده است موافقت خواهد شد انشاالله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه کمیسیون پزشکی وضعیت روحی شما را تایید کرده است فلذا با درخواست شما مبنی بر انتقالی از مرزبانی به نیروی انتظامی شهر محل سکونت خویش موافقت خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید.