مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به قتل

سلام و خسته نباشید
من دختر 24 ساله و مطلقه هستم زمانی که به خانواده اعلام میکنم میخوام مستقل زندگی کنم و ازتون جدا بشم پدرم و خانواده منو تهدید به قتل میکنن آیا حق این کارو دارن اخه پدرم میگه وقتی پدری بچشو بکشه از نظر قانونی مجازات نمیشه
لطفا مجازاتشون رو بگید و من کجا باید اعلام یا ثبت کنم که اگر این اتفاق افتاد قانون متوجه این موضوع بشه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید توانمندی خود را به پدر ثابت کنید اول خونه بخرید دوم شغل داشته باشید سوم رعایت مسایل اجتماعی را بکنید چهرم خونه را تجهیز کنید همیجوری که نمیشه مستقل شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید شکایت نمایید و می‌توانید ادله و مدارک را نزد وکیل نیز بسپارید

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

میتوانید شکایت کنید
ولی بهتر است به نصایح بزرگترها اعتماد کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
افاقه نکرد طرح شکایت نمایید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بهتراست حرف بزرگترها گوش شود