مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت

سلام وقت بخیر
در سامانه ثنا در قسمت روند کار پرونده نوشته شده است که در تاریخ 98/9/28 وقت نظارت به لحاظ طبق دستور قضایی تعیین شده ابطال و وقت دیگری تعیین شد . برای تاریخ 98/11/17تعیین گردید
پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ ‌98/11/17 می باشد
لطف می کنید کمی توضیح دهید

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام برای پرونده هایی که نیازمند جلسه رسیدگی و حضور طرفین نیست وقت نظارت تعیین میکنند اگر قاضی شعبه نتواند در وقت نظارت تعیین شده پرونده را بررسی و تصمیم گیری نماید وقت نظارت ابطال و وقت نظارت مجدد تعیین میشود

محمد كريمي

جناب آقای محمد كريمي:

سلام ، وقت نظارت فقط به دلیل منفی نخوردن شعبه است و معمولا تا زمان وقت نظارت ، پرونده در دفتر شعبه می مونه و روز وقت نظارت به نظر قاضی میرسه و این وقت ممکن ابطال یا تغییر کند