مشاوره حقوقی رایگان - ساخت اتاقک برای سگ نگهبان در زمین کشاورزی مجاز‌ میباشد

سلام بنده یک زمین کشاورزی داریم که چندسالی هست شهرداری بغل زمین ما زمین فوتبال احداث کرده که با فنس دورتا دورزمین چمن را گرفته که‌زمین ماپشت این ورزشگاه هست که بخاطر دوزدیدن یونجه ها که انبار میکنیم دوتاسگ اورده بودم که چندروزپیش یک سگ پاپی واردزمین ما شد‌وسگ‌‌‌من سگ‌پاپی گاز گرفت‌صاحب‌سگ‌پاپی‌بعدازفوش توهین به من زنگ‌زد نیروی‌انتظامی که وارد زمین‌ما شدن وبعداز گرفتن من‌واسپری فلفل‌زدن به‌چشم‌سگ وارداتاقک 4در4که‌برای‌سگ دورست کرده بودم شدن که با اخطارهای که دادم واردشدن وسرباز که رانندبوددرحین ورود تذکردادم که نیا داخل از دری دیگر بیاداخل با گفتن من بچه فلان محله‌هستم واردشد سگ پشت پای سربازرا‌گاز‌ گرفت که 3روز بازداشت بودم و اخرهم با جواز کسب ازاد شدصاحب سگ‌پاپی شکایت‌کرده ودراین 3روزکه‌بازداشت بودم وسایل که درزمین بود دوزدیده بودن ازجمله موتورسیکلتم‌رادوزدیدن بنظرشما میتوانم شکایت از کسی کنم یا باید چکار کنم راهنمایم کنیدممنون تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از جهاد کشاورزی موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به توضیحات بیشتر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که تمامی مدارک و مستندات مربوطه تحت بررسی قرار گیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید با ادله‌ای که دارید شکایت کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید شکایت کنید.