مشاوره حقوقی رایگان - گاز گرفتگی سگ

سلام. ادب احترام چند روز پیش با خانمم رفته بودیم منزل پدرم جلو در وایساده بودیم که همسایه پدرم سگ بزرگی داره همیشه واسه گردش بدون قلاده بیرون میارتش چون اچتمایه چندباری هم قبلا سگش دیده بودیم بهش دست زده بودیم که عادت کنه گازمون نگیره ولی این بار زمانی که در این زمینه به به و چه در وایساده بودیم که همسایه پدرم سگ بزرگی داره همیشه واسه گردش بدون قلاده بیرون میارتش چون اچتمایه چندباری هم قبلا سگش دیده بودیم بهش دست زده بودیم که عادت کنه گازمون نگیره ولی این بار داشت میچرخید تو خیابون صداش کردیم اومد سمت خانومم تا دست ب سرش کشید یهو گاز از صورت لپ و انگشت دستش گرفت بریدیم آمپولاشو ب همراه صاحب سگ زدیم اونجا گفت که بگین سگ ولگرد بوده که هزینه نگیرن الان هم بیمارستان بستری کردیم با دفترچه بیمه واسه لیز بهش گفتم گفت مقصر خودتونین که صداش کردین منم گفتم تو خیابون بوده حالا مقصر کیه میشه الان شکایت کرد

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

صاحب سگ میبایستی در نگهداری دقت می‌کرد درضمن شما نیز مقصر هستید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر اعلام کردید سگ ولگرد بوده باید از شهرداری شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر در اینجا صاحب سگ مقصر است و می بایست خسارت و دیه شما را بپردازد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صاحب سگ‌مقصر است که قلاده سگ‌را باز کرده بود البته باید اثبات کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
در اين حادثه دو طرف ظاهرا مقصر بوده و تعيين درصد تقصير هر يك با كارشناس رسمي مي باشد
شكايت نماييد تا احقاق حق و رسيدگي شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کار شما هم دارای تقصیر است البته که اقدام همسایه به نحوی که شرح دادید محل اشکال دارد و مقصر است

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

صاحب سگ مقصر می باشد و باید خسارات و دیه را پرداخت کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید
با توجه به جثه حیوان صاحب حیوان مقصر است که البته اثبات این موضوع تماما به شما بستگی دارد چون احتمال اینکه خودتان نیز مقصر باشید وجود دارد ،
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با توجه به اینکه
سگ حیوان خطرناک و از موارد با نگهداری خاص است نباید ازاد میلود و بایستی باقلاده و در اختیار صاحب خود میبود. صاحب سگ مسئول است و شما باید زکایو و درخواست دیه و خسارات کنید. ضمنا در صورتی ک اعلام نموده اید ک سگ ولگرد است مسئول سهرداری بوده ک باید از این نهاد شکایت نمایید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بر طبق مواد مربوطه در قانون مجازات اسلامی صاحب حیوان مسول و مقصر در این زمینه میباشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بای حتما شکایت کنید از صاحب سگ غلط زیادی کرده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمال اینکه خودتان نیز مقصر باشید وجود دارد ،دو طرف ظاهرا مقصر بوده و تعيين درصد تقصير هر يك با كارشناس رسمي است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شما سگ را تحریک نکرده باشید صاحب سگ مقصر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه سگ بی صاحب باشد با شرایطی امکان طرح شکایت علیه شهرداری مربوطه وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام توسط کارشناس بررسی خواهد شد
و لی ظاهرا مالک سگ باید دیه شما را پرداخت نماید

حبیب اله باقری

جناب آقای حبیب اله باقری :

سلام .از صندوق تامین میتونید خسارت بگیرین .

حبیب اله باقری

جناب آقای حبیب اله باقری :

سلام از صندوق تامین میتونین خسارت بگیرید .

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود هر دو مقصر میباشید برای تعیین میزان قصور شکایت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما سگ را صدا کردید باعث تحریک او شده اید خیر شکایت به جایی نمیرسد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورت مدرکی دال بر این وجود داشته باشد که اعلام کردید سگ ولگرد بود علیه شهرداری و در غیر اینصورت علیه صاحب سگ میتوانید شکایت کنید و مطالبه خسارت و دیه و ضرر و زیان نمایید

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

سلام
میتوانید طرح دعوی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مقصر صاحب سگ ایت که بدون قلاده وحفاظت از سگ انرا رها نموده میتوانید شکایت نمایید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

صاحب سگ مقصر است و می بایست دیه شما را بپردازد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

گرچه صداش زدین اما حیواناتی همچون سگ باید الزاما توسط صاحب بر اساس اراده قانونگذار بسته شده باشند یا طوری تحت دستور صاحب باشه که اگر حمله هم بکنه نتونه به کسی آسیب برسونه خصوصا در محیط عمومی و خیابون که اصلا جاب سگ نیست نتیجتا صاحب مقصره و شکایت به دادسرا فراموش نشه

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام بله مقصر است و می توانید شکایت کنید