مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره و راهنمایی

با سلام
لطفا راهنمایی کنید چه باید بکنم
خانه من شهرستان هست و خانمم در تهران شاغل هست. خانه پدری خانمم هم تهران هست
دو هفته پیش به او گفتم که دیگر سرکار نرود و در خانه بماند، (یا کارش را انتخاب کند یا زندگی را) اگر رفت دیگر برنگردد. او هم رفت تهران. الان دو هفته هستش که از خانه رفته است و در خانه پدرش هستش
لطفا مرا راهنمایی کنید چه باید بکنم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بدوا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال نمایید و تقاضای الزام به تمکین کنید