مشاوره حقوقی رایگان - ادعای حق پس از رضایت تام محضری پس از 17سال

سلام 2نفرا ز وراث سال87 دادخواست تقسیم ترکه دادن پرونده پس از طی مسیر خود به اجرای احکام حقوقی رفت ولی آنها بدلایلی اعلام رضایت محضری تام کردن و پرونده مختومه شد آیا الان حقی از ارث مربوطه میبرن متشکرم

پاسخ ها :

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام متن رضایت نامه بباید بررسی گردد در رضایت بدون ک قید شرط امکان رجوع وجود ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید ببینیم دقیقا چه نوع رضایتی بوده است و در متن رضایت چه نوشته شده آیا رضایت تام بوده یا نسبت به موضوعاتی

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پرونده جهت اظهارنظر دقیق نیازمند بررسی است.