مشاوره حقوقی رایگان - در نانوایی کار کردم و بیمه کارگران ساختمانی پرداخت کردم

سلام، اینجانب کارگرساختمانی بودم وحق بیمه خودم را پرداخت میکردم ودیگه کارگری نکردم ورفتم در نانوایی کار کردم وکارفرما هم بیمه نانوایی نمیکرد مجبور بودم بیمه کارگران ساختمانی را ادامه بدهم وبعداز سه سال از نانوایی اخراج شدم حالا میتوانم بابت بیمه نکردن این 3سال از صاحب نانوایی بابت بیمه نکردن شکایت کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و