مشاوره حقوقی رایگان - در مورد سفته

واحد آپارتمان خریدم وام مسکن مهر داره کل اصل وام 25 تومان هست قرار شده ضامن شو عوض کنم و سفته به مبلغ 60 ملیون تومان دادم که تا 2 ماه دیگه ضامن رو عوض کنم و اگر عوض نکنم دست نوشته داریم که مالک قبلی میتونه سفته رو به اجرا بزاره سند واحد هم هنوز نیومده و وکالت بلا عزل زدیم به نام من اگر نتونم ضامن رو عوض کنم باید چکار کنم چون بنده خدا یک دنده است و گوش نمیده؟ واگر سفته رو گذاشت به اجرا چکار کنم؟ متشکرم از شما وکلای عزیز

پاسخ ها :

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

صرف وجود سفته نزد دارنده دلیل بر مطالبات است . سریعا توافق کنید تا متضرر نشوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.