مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز یا تهاجم به پسر 16 ساله

سلام یک سوال داشتم اگر فردی با اغفال روانی و کمی تهدید با یه پسر 16 ساله رابطه داشته باشه و اون پسر هم با فرد به جز یکی دو مورد مختصر هل دادن و البته چندین و چند بار اعلام عدم رضایت کلامی همراهی کرده باشه و در اخر به علت ترس شدید و فشار روانی همراهی فیزیکی هم کرده باشه جرم تجاوزه یا تهاجم؟
سوالی که هست اصلا این پسر شکایت میتونه بکنه یا شکایت بکنه؟ بدتر خودش ابروش جلوی خانواده نمیره چون شاهدی که نیست به علت اغفال اون پسر با حرفایی مثل مشروع بودن کار، قصد لذت نداشتن برای هیچ یک، و فقط هدف جمع اوری اطلاعات برای یک تحقیق علمی (فرد خودشو دانشجوی دکترای تربیت بدنی اعلام کرده) با اینکه امکان فرار از لحاظ فیزیکی داشته با فرد ساعتی همراهی کرده تا مکان خلوت (کوچه?)
و در اخر هم فقط دخولی خوشبختانه انجام نشده ولی ظاهرا فرد متجاوز اثار منی اش روی لباس ها هنوز هست و لباس ها هم هنوز نشسته کسی که مورد تهاجم/تجاوز قرار گرفته.
و یک سوال دیگه، امکان شکایت بدون اطلاع ولی قانونی موجود هست جهت حفظ ابرو؟ ?

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که بهش تعرض شده می تواند شکایت کند.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
با توجه به آثار به جا مانده از فرد متجاوز امکان شکایت وجود دارد و درباره اهلیت طرح شکایت کیفری سن بلوغ میباشد ، منتها بعضا شعب دادگاه 18 سال را ملاک برای اهلیت قرار میدهند ، بهتر است در این زمینه از وکیل استفاده نمایید.