مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم قرارداد مشاور املاک هستم

سلام قرارداد بنام موجر نوشته شده ولی موجر برای واریز اجاره ماهیانه شماره کارت یکی از اعضای خانواده اش داده در قرارداد قید شده است مستاجر پول را به کارت قید شده بنام شخص دیگه واریز ناید در حضور طرفین شماره کارت قید شده وشفاهی گفته شده ودر متن نوشته ولی مستاجر میگه جون شماره کارت قید شده بنام خوده موجر قید نشده پول واریز نمیکنم آیا از نظر قانونی میشود قرارداد تنظیم کرد چون بعضی موجراا یا سواد ندارن یا سن بالای دارن میگن جون کارت بلد نیستم با کارت پسرم یا دخترم یا همسرم در قرارداد قید کنید مستاجر اجاره را به کارت آنها که قید شده بریزد میشود یا اشکال داره با هماهنگی طرفین باشه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. با توضیحات گفته شده منعی ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر با موافقت موجر باشد و در قرارداد ، شماره حساب ذکر گردد مانع قانونی ندارد