مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام من پدرم فوت شدن و هنوز گواهی حصر وراثت نگرفتیم ولی اقدام کرده ایم و اموالش فقط یک ملک مسکونی که من و مادرم زندگی می‌کنیم و یک ماشین پیکان من خودم پسر و مجردم و دو خواهر و یک برادر دارم که برادرم سال 89 طلاق گرفته و از آن سال مهریه اقساطی که تعداد 400 سکه بوده هر 12 ماه یکبار یک سکه پرداخت می‌کند و تاکنون 60 سکه پرداخت کرده است و قسط عقب افتاده ندارد آیا زن مطلقه برادرم که 12 سال پیش طلاق گرفته می‌تواند از ارث پدرم دوباره مهریه اقساطی را به حال تبدیل کند و مهریه خود را از سهم برادرم طلب نماید ما قصد فروش اموال را نداریم تا زمانی که مادرم در قید حیات هست لطفا راهنمایی نمایید ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
بله امکان دارد
زوجه میتوان سهم الارث زوج از ماترک پدری را توقیف نماید و

و زوج میتواند سهم خود را از ماترک پدری را با سند عادی منتقل نماید