مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خانوادگی

سلام
بنده دختر20ساله هستم
من زمانی که 19سالم بود درخواست تغییر نام‌خانوادگی دادم، به این صورت که فقط بنده تمایل به عوض کردن نام‌خانوادگیم داشتم و پدرم تمایلی به عوض کردن نام‌خانوادگی نداشتن
بعد از یکماه پیگیری با درخواست من موافقت نشد و دلیل این عدم موافقت این بود که حوزه صدور شناسنامه من و حوزه صدور شناسنامه پدرم فرق داره
ایا این دلیل موجهی برای عدم موافقت با درخواست بنده بوده؟ اگر جواب مثبت است آیا راه‌حلی وجود داره که بنده بتونم نام‌خانوادگیم رو بدون اینکه پدرم نام‌خانوادگی خودش رو تغیر بده تغیر‌ بدم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مجدد درخواست ثبت بفرمایید.به نظر میرسد با توضیحات گفته شده تعقیر نام خانوادگی برای شما منعی نداشته باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای تغییر نام خانوادگی شرایط خاصی لازم است
و باید بزرگ فامیل ، آن فامیلی جدید ، موافقت کتبی خود را اعلام نماید و