مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از مدارک بنده

سلام بنده با سن 18 سال تازه دیپلوم گرفته و دنبال کار داخل برنامه درج آگهی میگشتم اگهی رو دیدم که با موضوع کار در منزل و دور کاری بود توجهم رو جلب کرد توضیحات اگهی رو خوندم که زده بود به فردی نیاز داریم با امکان دور کاری و ... با حقوق روزانه 300 ..400 هزار تومان بنده داخل چت سایت آگهی پیام ایشون دادم و شرایط کار رو جویا شدم به بنده گفتن که داخل تلگرام به این ایدی پیام بده من هم داخل تلگرام به ایشون پیام و جویای اینکه چه کاری باید انجام بدم شدم به بنده گفتن که ما برای شما در روز مقدار 10 ملیون تومان رو واریز میکنیم و شما برای ما داخل ارز دیجیتال خرید و برای بنده میفرستید بنده هم گفتم چرا خودتون اینکار نمیکنید گفتن سقف واریزمون پر شده و ... بنده هم قبول کردم ایشون مقدار 10 ملیون به حساب بنده واریز کرد بنده داخل برنامه بیت پین صرافی ایرانی پول رو ریختم ولی تا خواستم برای ایشون ارسال کنم حسابم مسدود شده پیگیر شدم از پشتیبانی گفتن پلیس فتا گفته به طرف پیام دادم با کلی مسخره کردن و ... بلاکم کرد بعد دیدم کل حساب های بانکی بنده هم مسدود شده رفتم پلیس فتا و کلانتری گفتن این کار پولشویی و ... بوده و پول از حساب فردی دزدی و به حساب شما ریخته شده و اون فرد برای اینکه رد خودش رو نزنیم از حساب شما استفاده کرده الان هم شما مشارکت کردی توی پولشویی. فردی هم که از حسابش پول کم شده از بنده شکایت کرده و حکم دادگاه ایشون عدم صلاحیت خورده به ایشون هم پیام دادم و زنگ زدم گفتم جریان رو که سر بنده کلاه رفته و ... گوش نمیدن و حتی از بنده طلب خسارت میکنن !
بنده تازه به سن قانونی رسیدم اصلا هیچ خبری از این جریان ها و این افراد نداشتم تمام چت و پیام هایی که برای من فرستاد اون فرد کلاهبردار رو دارم و اینا رو گذاشتم مدرکی باشه تا وقتی جواب دادگاه که فعلا عدم صلاحیت هست زمانش بشه برم و نشون بدم.
میخوام بدونم این جریان ها به ایندم اسیب میزنه منظورم سو پیشینه و... هست ! الان یک ماه هست تمام زندگیم شده استرس نه درس نه زندگی هیچی برام نمونده موندم چیکار کنم همش میترسم که قراره چی بشه یعنی میرم زندان؟ چون حتی این 10 ملیون هم ندارم بدم به ایشون مه رضایت بدن حسابمم مسدوده نمیتونم دست بزنم....
خدا خودش کمک کنه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. سعی کنید باحفظ خونسردی به تکمیل مدارک خویش بپردازید و درجلسات دادگاه کلیه مدارک را ارائه و قضیه را برای دادگاه تاحد ممکن تشریح نمایید.
وهمچنین درصورتیکه طرف را میشناسید علیه وی یا مالک خطی که در آگهی ها به آن پیام داده اید شکایت ثبت نمایید. از طریق پشتیبانی اپلیکیش ها معمولا میتوان به شماره شخص ثبت کننده آگهی رسید.
درمورد سوال دوم جرایم درصورت قطعیت ومحکومیت بسته به نوع متفاوت بوده وهرکدام با گذشت زمان مقتضی، از پرونده سجل کیفری فرد حذف میگردد.
درحال حاضر بهتراست به درس وزندگی خود بپردازید دوست عزیز وچو فردا رسد فکر فرداکنید.
موفق باشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نگران نباشید در صورت اعلام حکم قطعی ومجازات شما بعد از گذشت مدت زمانی از سجل کیفری شما رفع اثر میشود