مشاوره حقوقی رایگان - عدم پایبندی به تعهد،نقاش خودرو

سلام
حدود 2 ماه قبل،یک خودرو دنا را برای رنگکاری قسمتی از سپر عقب و جلو و قسمتی از درب عقب به دلیل رفع خط و خش تحویل نقاش خودرو دادم،
امروز که مراجعه کردم،دیدم رنگی که استفاده کردن با رنگ ماشین من مغایرت داره،و اصطلاحا چند پرده روشن تره،نقاش سعی داره با دلایل واهی منو قانع کنه و میگه بعد یه مدتی درست میشه
اما من نه تاحالا چنین چیزی دیدم نه شنیدم
ماشینو تحویل نگرفتم
راهکار قانونی داره؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بدوا تامین دلیل نمایید پس از آن دادخواست الزام به ایفای تعهد یا مطالبه خسارات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل کنید تا کارشناس در این خصوص نظر دهد سپس بر اساس آن دادخواست مطالبه خسارت دهید