مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب شخص فضول

باسلام. یک خودرو اجاره به شرط تملیک که متعلق به مرحوم پدرم بود رو با مبایعه نامه در بنگاه معاملات ملکی فروختم. ومادرم هم زیر قولنامه را مضا کرد. ما با مادرمون 5 ورثه بودیم. خواهر و دو برادر ور مادر، و پدربزرگ که همگی به مادر وکالت کاری و تعویض پلاک که داخلش نوشته طبق ماده 674 رو دادیم. و اون وکالت رو دادیم به خریدار، و فقط بنده قولنامه رو امضا نمودم و هیچ وکالت فروشی به من نداده اند. لیزینگ مارو محکوم کرد و حکم ماشین های سواری شخصی خودمون رو و ضامنین رو گرفت و مادرم به خاطر ابرو در فامیل و ضامن ها چون شوهر خاله و دومادمون و خود بنده خودرو شخصی ما حکم توقیف روش بود اون وکالت کاری رو به بنده دادند و من رفتم با لیزینگ تسویه کردم و برگه تسویه رو گرفتم، در ضمن چون پدبزرگم فوت شده بود اسم پدربزرگم داخل اون تفویض قیمت خودرو درسال 95، 150 تومان بود که اصل قسط 30 تومان بود و دیرکرد و جریمه 70 که این شد 100 تومان و 50 میلیون خورد خورد به بنده داد، و طی این 8 سال قسطی نداده،
ایا با دادخواست ابطال معامله به جهت فضولی بودن من معامله رو ابطال میتونن بکنن، و من چون تسویه رو انجام دادم اون وکالت باطل میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید شرایط پرونده بررسی شود تا فضولی بودن معامله به اثبات برسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است
ابتدا باید فضولی بودن معامله اثبات گردد